2024. április 27. - Zita

Szex-tippek

Ezek a módszerek arra szolgálnak, hogy egy pillanat alatt új impulzust kapjatok az örömszerzésre, új szín kerüljön szexuális életetekbe.
2008. április 12. szombat 08:59 - Hírextra
A nyelvedből soha nem elég!

Tényleg azt hitted, hogy a gondolatébresztő szerelmi gyakorlatokról írva nem foglalkozunk az orális aktussal? Kihagyhatatlan, hiszen ez szexualitásunk legfontosabb része. A gyakorlat teszi a mestert, gyakorolj tehát szorgalmasan.

Mit csinálj a pasiddal?

Összpontosítsd a nyelvmunkát a fitymafékre (ez az a kis bőrdarab a hímvessző herezacskó felé néző oldalán, ahol a hímvessző feje találkozik annak szárával).

Szádat szorosan a hímvessző köré zárva, meleg, szilárd vákuumgyűrűt képezel körülötte, nyelveddel pedig finoman, lassan körözöl a fej peremén, és közben mindig megérinted és megmozdítod a fitymaféket. Ne csináljátok túlságosan sokáig, ha csak előkészítésnek szánjátok az aktus előtt, mert barátod hamar a tetőpont közelébe jut.

Mit csinálj a csajoddal?

Ha az orális technikákban hirtelen a felsőbb osztályba akarsz lépni, akkor a legfontosabb, hogy nyelvednek egész felületét használd, s ne csak a hegyével piszkálódj. Felejtsd el, amit a pornófilmeken láttál, ahol a férfi főhős megfeszíti nyelvét, és csak annak hegyével működve bonyolítja le az akciót. A valóság egészen más. Próbáld csak ki nyelvedet saját tenyereden, mindjárt látni fogod, mire is gondolok.

Amikor csak egy kis területet ingerelsz, az kellemetlen érzéseket kelt. Amikor viszont nyelved teljes felületével érinted tenyeredet, az lényegesen nagyobb területet fed be, s az érintést sokkal finomabbnak, lágyabbnak, nedvesebbnek érzed.

Nemcsak kedvesed számára kellemesebb ez a megoldás, te sem fogsz annyira elfáradni, mert nyelvedet lazán tarthatod, nem kell megfeszítened. A nyelv teljes felületének használatával kapcsolatos előnyöknek te is haszonélvezője lehetsz: ha barátnőd így érinti meg heregolyóidat, látni fogod, hogy az mennyivel kellemesebb.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását