2024. május 2. - Zsigmond

Nem találják a megáradt patakban eltűnt asszonyt

Még mindig nem találják azt az asszonyt, aki a megáradt Tolcsva-patakban tűnt el, miután rendkívüli mennyiségű csapadék zúdult Borsod-Abaúj-Zemplén megyére, ezen belül is elsősorban Tokaj-Hegyaljára - mondta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyelet
2008. április 12. szombat 15:25 - Hírextra

Laczkó Attila közölte: a tolcsvaiak - a tűzoltóság és a Spider miskolci mentőcsoport bevonásával - egész éjszaka sikertelenül kutattak a pénteken eltűnt asszony után. A keserést a szakemberek addig viszont nem tudják folytatni, amíg a patak vízszintje nem megy lejjebb.

Lehóczki László, a miskolci Spider speciális mentőcsapat vezetője azt mondta: még mindig erős a sodrás, és nagyon magas a patak vízszintje. Néhány helyen eléri a két métert, emellett bizonyos részeken a patak tele van uszadékkal. Ő is megerősítette, hogy addig nem tudják folytatni a kutatást, míg nem apad a vízfolyás.

Vojnár László, Tolcsva polgármestere ugyanakkor úgy nyilatkozott, hogy ők szombaton reggel újrakezdték a kutatást a polgárőrség tagjainak bevonásával és helyi önkéntesek segítségével. Ha egy kicsit megnyugszik a patak, akkor ismét hívják a miskolci mentőcsapatot - jelezte.

Tolcsván péntek délután nem esett egy csepp eső sem, a patak vize azonban megáradt a térségben lezúduló nagy mennyiségű csapadék miatt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását