2024. május 3. - Tímea, Irma

Megbontották a kordont a tüntetők

Megbontották az obeliszket védő kordont a tüntetők pénteken 19 óra körül a budapesti Szabadság téren, a szovjet hősi emlékműnél, ledobálták és összetaposták a koszorúkat - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről.
2008. április 11. péntek 19:16 - Hírextra

Az emlékmű környékén körülbelül ötszáz tüntető gyűlt össze. Közülük tíz-tizenkét, arcát csuklyával eltakaró résztvevő nyitotta meg a kordont, majd ledobálta a koszorúkat az emlékműről és összetaposta. Ezt a tömeg "Szép volt, fiúk!" felkiáltással üdvözölte.

Ötven rohamrendőr vonult ezután a kordonon belülre, és állt sorfalat az emlékműnél.

A tüntetők sörös dobozokkal és koszorúkkal dobálják a rendőröket, közben újabb, arcukat csuklyával és sállal eltakaró emberek érkeznek a térre.

A szónok, Gonda László azt kiabálta a mikrobusz tetejéről a mikrofonba: hazaárulók, akik ezt az emlékművet megkoszorúzták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2008. április 11. 19:38
Nem lehetne, kedves rendőrtábornok urak, - csak egyszer, egyetlen egyszer -, hogy nem a bohóckódó senkiféle, primitív nyócátalánosok, hanem az arra "felkent" rendőrség uraljon egy műveleti területet? Mégis, mi hiányzik ehhez? A polgárok támogatása? Tele van a tökünk Balónéval. Pont. Kitől féltek még? Polgár Tamástól? Egy baromarcú bohóc vigyorgásától? Igen? Semmi gond. Akkor nézzetek félre egy pillanatra, és a következő pillanatban már azt fogjátok látni, hogy ez a a pofa hirtelen az "egyik fülétől a másikig" vigyorog... !
Jól fog állni a kopasz fejéhez....
saxo
2008. április 11. 19:24
A rendőrök meg közben éppen Zsanett után sóvárogtak megint...A fene azt a nagy szellemiségüket...!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását