2024. április 27. - Zita

Szexi fehérneműket égetnek

A szexi fehérnemű együttesek slágerré váltak a malajziai kínaiak körében, akik a Qingming Fesztivál keretében halott rokonaiknak ajánlják fel a ruhaneműket.
2008. április 10. csütörtök 20:52 - Hírextra
A fesztivál lényege, hogy a kínaiak hagyományosan a szeretteiknek áldoznak azzal, hogy papír pénzeket, házak makettjeit, autókat, mobiltelefonokat és egyéb ingóságokat égetnek el, mintegy tiszteletüket, megbecsülésüket is kifejezve ezzel, illetve, hogy ezáltal kényelmesebbé tegyék rokonaik túlvilági életét.

Azonban a papír fehérnemű mindinkább népszerű felajánlássá válik a halott női rokonoknak – mint, ahogy azt Tan Lay Nah – egy papír fehérneműket áruló bolt tulajdonosa – is elmondta.

„A legtöbb vásárlóm nagyon csinosnak tartja ezeket a holmikat, és a fehérneműket is hozzáteszik a többi ruhanemű, illetve táskák és cipők közé, hogy a már másik világon élő női rokonaik is használhassák” – mondta.

Egy virágmintás, aranyszínű szegecsekkel díszített összeillő fehérnemű együttes átszámítva 1,25 dollárba kerül.

„Vannak sokkal kreatívabb mintázatú együttesek is… édes-virágos minták, kifinomult monogrammos kivitelezések, hogy minden igényt kielégítsenek, mindenki találjon az ízlésének megfelelő darabot” – tette hozzá.

A malajziai kínaiak az áprilisi Qingming Fesztivál keretében tehát elhunyt szeretteiknek áldoznak, tiszteletüket is kifejezve ezáltal nekik.

A népszerűbb darabok már jóval a fesztivál előtt elfogynak.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását