2021. május 18. - Erik, Alexandra

Sarka Kata mégis vetkőzik

Egy magazin sztárgázsit ajánlott a lánynak, de ő a konkurenciának mutatja meg bájait. Állítólag az egyik férfimagazin kétmillió forintot fizetne Sarka Katának, ha megmutatná bájait a lap olvasóinak. Ekkora gázsit csak Zalatnay Saroltának sikerült zsebre t
2008. április 10. csütörtök 21:00 - Hírextra
- Sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarom az információt, a lényeg az, hogy egyelőre nemet mondtam a fotózásra. Nem zárkózom el az ilyen jellegű munkától, ám most biztosan nem fér bele. Ráadásul Péter sem örülne neki, ha mindent megmutatnék - mondta Kata.

- Tárgyaltunk a nyuszis magazinnal, ott voltam én is, és valóban nem támogatom, hogy Kata pucérra vetkőzzön - nyilatkozta Hajdú Péter. - Büszke vagyok rá, gyönyörű a menyasszonyom, ám úgy vélem, maradnia kell annyi intimitásnak a kapcsolatunkban, hogy Kata bizonyos testrészeit csak én láthassam!

Sarka Kata azonban egy másik férfimagazinnak mondott igent, és ha nem is mutat meg magából mindent, a fotók pikánsak és erotikusak lesznek.

- Nem titkolom, tényleg megmutatom magam egy másik lapban, ám korántsem kell Éva-kosztünre vetkőznöm. Egyébként gátlásos lány vagyok. Modellként már léptem kifutóra fehérneműben, de azért az mégsem ugyanaz, mintha teljesen meztelen lennék. Úgy érzem, a sejtelmesebb képek közelebb állnak hozzám!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását