2024. március 29. - Auguszta

MDF: Gyurcsány kormányozzon, ne tüntessen

A Magyar Demokrata Fórum sajnálatosnak tarja, hogy Magyarország kormányfője utcai tüntetés szervezésével látja megoldhatónak azt a szégyenteljes jelenséget, amelynek során agresszív, megfélemlítő szervezetek vonulnak fel lassan hétről-hétre Budapest utcái
2008. április 10. csütörtök 21:50 - Hírextra
Az MDF szerint Gyurcsány Ferencnek nem a szájával, felhívásokkal kellene kormányoznia, s tüntető tömegek megszervezése helyett a rend fenntartásáért felelős magyar rendőrség megszervezésével kellene foglalkoznia. A rendőrség feladata ugyanis, hogy szélsőséges, a békés többséget megfélemlítő, agresszív személyek és szervezetek ne masírozhassanak fel-alá a főváros utcáin. A Magyar Demokrata Fórum nem 5000 élő túszt küldene az utcára, hanem 5000 rendőrt, akik ha bármilyen törvénytelenséget tennének az utcai agresszívek, egy konzervatívok által irányított rendőrség azonnal szétkergetné őket.

A Magyar Demokrata Fórum álláspontja: európai konzervatív pártként mélységesen elítélünk minden olyan szélsőséges tevékenységet és szervezetet, mely alkalmas emberek, csoportok megbélyegzésére, kirekesztésére, vallásos meggyőződésének valamint emberi méltóságának megsértésére.

Dávid Ibolya,
az MDF elnöke
Kiadó: Magyar Demokrata Fórum
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását