2024. április 27. - Zita

Hadfi beteg, kétséges a címvédés

Hadfi Dániel betegsége miatt aligha védheti meg címét a csütörtökön kezdődő lisszaboni olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.
2008. április 10. csütörtök 10:23 - Hírextra
A tavaly Belgrádban a 100 kg-osok között Eb-aranyérmes dzsúdós - aki a szeptemberi világbajnokságon nyert bronzérmével már megszerezte a pekingi kvótát - hetek óta mandulagyulladással küszködik, és egyelőre az sem biztos, hogy tatamira léphet a portugáliai kontinenstornán.

"Tegnap is jártam a Sportkórházban, ahol azt mondták, a leleteim pillanatnyilag kielégítőek, így elvileg részt vehetek az Eb-n, de messze nem érzem magam százszázalékos erőállapotban. A szívem persze hajt, nagyon szeretnék egy újabb Eb-aranyat, majd a vasárnapi fellépésemig hátralévő időszakban hozzuk meg a végső döntést" - nyilatkozta az MTI-nek a Honvéd versenyzője.
Edzője, Toncs Péter ugyancsak borúlátóan beszélt az esélyekről:

"A közelmúltban volt, hogy Dani már fél órányi tréning után elfáradt, a komolyabb terheléstől pedig azonnal visszatér a gyulladás. Amin hazaérünk, azonnal kivetetjük a manduláját, sajnos azután is mintegy hat hét lábadozás vár rá."

A több részletben utazó magyar küldöttség - Frankfurt érintésével - a déli-kora délutáni órákban érkezik meg Lisszabonba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását