2024. május 3. - Tímea, Irma

Szex-játékszerek

Rengeteg félelmetes dologgal nézünk szembe manapság: globális felmelegedés, a gazdaság, terrorizmus, egészségügy, stb. Azonban ezek közül egyik sem fogható a legnagyobb fenyegetéshez: a szex-játékok burjánzásához. Ez Texas államban egészen addig problémát
2008. április 9. szerda 12:54 - Hírextra

Napirendi ügy, hogy a szex-játékok és más felnőtt szexuális segédeszközök terjedése olyan, mint a „műanyag-vásár”. A törvény szerint illegálisnak minősítették ezeket, arra alapozva a döntést, hogy obszcén eszközöket árulnak. Ha valakit rajtakapnak a vásárláson, akár két évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik…

Szerencsére hamar rájöttek, hogy ez a rendelet sérti a magánélethez való jogot, így enyhítettek rajta.

Hála égnek így történt, mert különös lenne látni, amint egy nő vagy férfi a sarkon állva igyekezne G-pont stimuláló pálcát eladni az arra járóknak, mert rá van szorulva. Ez azt jelenti, hogy már csak két állam van, ami még nem hozott hasonló rendeletet.

Az ilyen törvények sértik azokat, akik reklámoznak, vagy forgalmaznak házassági segédeszközöket és szex-játékszereket pároknak és egyedülállóknak, akik különlegesebbé szeretnék tenni a hálószobai játszmákat. Eközben, vannak olyanok is (egy jóváhagyó felnőtt), akik szerint jobb, ha nem használsz efféle eszközöket, köszönhetően a perverziótól és hálószobai abnormális viselkedéstől való félelmétől.

Az igazság

A valóság az, hogy a szex-játékok egyszerűen csak megfűszerezik a párok vagy szinglik szexuális életét, változatosságot visznek a hálószobába. A hálószobában növekvő frusztráció következtében rengeteg pár szakít a változatosság hiánya miatt. Bűn az, hogy erősebbé akarják tenni a kapcsolatukat?

Tisztázzunk valamit; a játékok vagy segédeszközök segítenek a kapcsolat fenntartásában és enyhítik a stresszt. És bármikor, amikor stressz-mentessé tesszük az életünk, jobban érezzük magunkat. Ha használod, még nem fogsz mások szemében csökkeni, vagy alárendelt szerepet játszani a hálószobában.

A haszna férfiaknak, nőknek

A férfiak talán úgy érzik, hogy a használatuk a férfiasságukat veszélyezteti. De egy igazi férfi beismeri, hogy nem lehet ő az egyetlen, ami gyönyörhöz juttatja a partnerét. A használatuk az élményt megsokszorozza, és hosszútávon okozhat élvezetet.

A nőknek lehetőséget nyújt, hogy kapcsolatba lépjenek a testükkel. Szomorú tény, de vannak nők, akik még nem jutottak soha a csúcsra életük során. Ezek segítik őket, hogy megtalálják a megfelelő helyeket és területeket, és orgazmusuk legyen.

Feltételezések

Az egyedülálló embereket (főleg a nőket) gyakran megbélyegzik, hogy ilyen eszközöket vásárolnak, mert néhányan ezt úgy értelmezik, hogy nincs szükségük férfiakra (vagy nőkre), akivel megosszák az ágyat.

De elég a mítoszokból, nem kell se a férfiaknak, se a nőknek szégyenkeznie azért, mert használnak segédeszközt az ágyban. Van ennél jobb és biztonságosabb önkielégítő szex? Szórakoztatóvá és élvezetessé teheted velük a saját szex-játszadozásaid, és kellemesen eltöltheted az időt. Ha mások nem értik meg, hogy ettől még nem leszel deviáns, vegyél nekik is egyet.

Alternatívák

Akik a keresztény közösség tagjai és kényelmetlenül éreznék magukat, ha ilyen boltokba járnának, vagy efféle partikra járnának, azoknak jó megoldás az internetes rendelés. Vannak direkt keresztények számára készített on-line boltok. Ez a legbiztonságosabb hely arra, hogy kutatgassunk, és élvezetet vigyünk még a leg(ál)szentebb hálószobába is.

Ask Dan and Jennifer

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását