2024. május 3. - Tímea, Irma

Játszóteret "fogadtak örökbe"

A Máltai Szeretetszolgálat több játszóteret üzemeltet, megelőzendő az ingerszegény környezetből vagy unalomból fakadó bűnözést. Ebbéli munkájukat segíti az ingatlan.com internetes ingatlanhirdetési központ, amely egymillió forintért "örökbe fogadta", azaz
2008. április 9. szerda 17:29 - Hírextra

Ez a költség tartalmazza a III. kerület, Tímár utcai játszótér és a játszóház tisztántartásának, javításainak költségeit.

Budapesten hét, hat vidéki városban pedig egy-egy "máltai" játszótér működik. Morva Emília, a szeretetszolgálat egyik munkatársa az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztet rá, hogy a Játszva megelőzni nevű programjuk célja a hátrányos helyzetű, lakótelepi környezetben csellengő fiatalok segítése, támogatása.

A játszótereiken található 100 négyzetméteres, játékkölcsönzővel ellátott játszóház azt is lehetővé teszi, hogy rossz időben is fogadhassák a gyerekeket.

Egy ilyen játszótér több millió forintba kerül, ezt az összeget többféle forrásból hozzák össze, gyakran elég nehezen, amint azt a szeretetszolgálat közleménye kifejti.

Minden fillérre szükségük van, ezért jól jött számukra az ingatlan.com támogatása.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását