2024. április 28. - Valéria

Ciki szex-helyzetek

Senki sem szereti, ha oldalba vágják szex közben. Az emberek ugyanis szeretik, ha úgy jelenhetnek meg a másik előtt, mint akik tisztában vannak azzal, hogy mit csinálnak. A váratlant pedig szeretik egy kis jóindulattal kezelni.
2008. április 9. szerda 11:01 - Hírextra

A síkosító hiánya

Habár a gyors numera az ágyban mindig izgató gondolat, az nem pont az, amire egy nő vaginája annyira várna. Minden nő átélte már szexuális élete során a nedvek hiányát, néha már az irritáló szinten is. Ennek oka lehet:

- az előjáték hiánya miatti kevés nedvesség

- a vágy hiánya

- hormonok

- menstruáció

- stressz

- drogok (gyógyszerek, alkohol, vagy illegális, mint a marihuána)

- fertőzés

- öregedés és klimax

Ha a probléma a szexuális élet másodlagossá válása, bizonyosodj meg, hogy a fentiekből igaz-e valami, majd kérd meg a partnered, hogy keresse fel orvosát esetleges megoldási javaslatokért. De talán egyszerűen csak egy síkosító is megteszi.

Ha már kitapasztaltad, hogy neked mi jön be, talán segíteni tudsz rajta, de kérheted speciális szexuális vágy-edzők segítségét is. De ne aggódj, ez csak átmeneti probléma.

Vérzés szex közben

Ha egy nő nem a menstruációs ciklusát éli éppen, akkor a párok könnyen megijedhetnek, ha vért látnak, miközben szerelmeskednek. Azt nem árt tudni, hogy amikor egy nő hüvelyébe behatolnak, minden alkalommal mikroszkopikus szakításokat él át. Attól függően, hogy mikor szeretkezett utoljára, a hüvely vérzése lehet a behatolástól és a szakítástól is. Más okok:

- terhesség

- erős behatolás

- szexuális úton terjedő fertőzés

- más fertőzés

- külső vagy belső ajakirritáció, amit összetévesztünk a hüvely vérzésével

Ha csak szimplán vérzik, ne aggódj – talán nincs semmi gond. Ha nagyon aggódik érte, akkor menjen el egy szakorvoshoz, hogy kiderüljön, mi okozza a vérzést.

Szex lámpafénynél

A lámpa felkapcsolása mindent megváltoztathat. Azok a szerelmesek, akik egyszer már levetkőzték a gátlásaikat, újabb fényben látják egymást. A takaróba kapaszkodtok, s kicsit megrémültök a kialakult Ádám-Éva helyzettől.

Ha arra kerül a sor, hogy meztelenkedj egy új partner előtt, valószínűleg elveszíted addigi magabiztosságod, s kicsit zavarban leszel – függetlenül attól, hogy fel, vagy le van kapcsolva a lámpa.

Gyakran az, hogy a lámpa fel van-e kapcsolva, vagy sem, attól függ, hogy mennyire ismered a partnered, s milyen régóta vagytok együtt. Sokan azért szeretkeznek lámpánál, mert a vizuális hatás is szerepet játszik az izgalmi állapotukban.

Néha azért választjuk a sötétséget, mert amikor meztelenek vagyunk, sebezhetőbbnek érezzük magunkat. S vannak olyanok, akik a sötétséget izgatóbbnak találják, szexibbnek, s kevésbé gátlónak.

Ha hirtelen elvakít a lámpa fénye, ahelyett hogy aggódni kezdenél, állj fel és adj elő egy kisebb show-t. Végül is, nem véletlenül szeretne látni téged.

Váratlan elsülés

Honnan jött ez a nedves pötty? Mindegy, hogy nyirkosságról beszélünk, vagy teljesen vizes területről, gyakran megzavarja a szexet az úgynevezett „ambrózia”, vagy „női ejakuláció”.

Egyik fél sem tudja hirtelen, hogy mi történt, de az automatikus feltételezés, hogy a nő bepisilt.

Ne feltételezd, hogy ágyba-pisilős lett a barátnőd. Amit tulajdonképpen átélt, az a természetes reakciója a női húgycsőnek az izgalomra.

Néhány szakértő úgy véli, hogy a mirigy váladéka egy szagtalan folyadék, mint a férfi magömlése orgazmus közben. Ez a váladék a G-pont izgatása következtében képződik.

Allergiás reakció

Égetés, viszketés, duzzadás, felhólyagzás, egy égető érzés…ez nem pont az, amit a mosdóban érezni szeretnél.

Ez talán csak egy allergiás reakció valamelyik eszközre, amit szex közben használtok. De vannak olyan nők, akik a partnerük spermájára allergiások.

Ha bármelyikőtöknek ilyen problémái vannak, az sem árt, ha mindketten felkeresitek az orvost.



Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását