2024. július 17. - Endre, Elek

Bocsánat és együttérzés a drogos zenész ügyében

Pete Doherty, a Babyshambles kedden több havi börtönre ítélt frontembere kiadója útján kért bocsánatot rajongóitól, amiért el kell halasztania pályafutása legjelentősebbnek ígérkező koncertjét.
2008. április 9. szerda 13:00 - Hírextra

"Pete nagyon készült a show-ra és szeretne őszintén bocsánatot kérni minden rajongójától és mindazoktól, akiket érint" - fogalmazott közleményében a rocksztárt képviselő Parlophone Records bejelentve, hogy az Albert Hallba tervezett előadást egy későbbi időpontban tartják majd meg.

Doherty azért került ismét bíróság elé, mert több pontban is megszegte a tavaly októberben kábítószerezésért és jogosítvány nélküli vezetésért rá kirótt felfüggesztett börtönbüntetés feltételeit. Egyebek között hiányzott, majd késett a próbaidős csoportjával való találkozóról.

Együttese dobosa, Adam Ficek együttérzően nyilatkozott a BBC-nek kollégájáról, és mint mondta, biztosan kemény idők várnak a zenészre, "de a banda vele marad, mint mindig".

"Ha kijön, tanulhat a hibáiból, és ugyan ott folyatjuk a Babyshamblesszel, ahol abbahagytuk" - erősítette meg a dobos.

A BBC hírszolgálatának szerdai jelentése szerint a hatályos törvények értelmében Doherty akár egy hónap múlva szabadulhat. Ám ha mind a 14 heti börtönt ki kell töltenie, már a Glastonbury Fesztiválon sem léphet fel a 29 éves rocker.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását