2024. május 13. - Szervác, Imola

Éledezik a MIÉP - a párt közleménye

A MIÉP elnöksége 2008. április 4-i ülésén arra kér, és arra figyelmeztet minden felelősen gondolkodó magyart, a nemzeti sajtó vezetőit és munkatársait, az Országgyűlés nemzeti pártjait, hogy ezekben a sorsdöntő napokban fordítsanak nagy figyelmet a szétes
2008. április 8. kedd 15:11 - Hírextra
Most nem Gyurcsány Ferenc és kormánya, hanem egy romlott, bűnös, gonosz rendszer bukott meg, ezzel szemben a bukott rendszer és a mögötte álló háttérhatalom csak Gyurcsány bukásának akarja feltüntetni a dolgot, és mindent megoldottnak akar tekinteni egy másikkal, akárkivel való felváltásával, és egy időhúzó, semmit meg nem oldó kormányzással.

Gyurcsány menni fog, de mi óva intünk mindenkit attól, hogy ezt végső győzelemnek tekintse és megelégedjék vele. Nem! Az egész velejéig romlott, magyarellenes rendszert fel kell számolni. Új alkotmányra van szükség. A legfőbb posztokon alapos személycseréket kell végrehajtani. Nagytakarításra vár több mint 3 millió szavazó!

Ne érjük be kevesebbel, mert úgy járunk, mint 1990-ben. Valódi rendszerváltás kell!
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását