2024. április 28. - Valéria

A gyűlöletbeszéd még téma

A kormány nem mond le arról a szándékáról, hogy jogszerű, alkotmányos megoldást találjon a gyűlöletbeszéd által sértett emberek védelmére - közölte az oktatási és kulturális tárca államtitkára kedden a parlamentben, naprend előtti felszólalásra reagálva.
2008. április 8. kedd 11:03 - Hírextra
Arató Gergely hangsúlyozta: a kormány elfogadhatatlannak tart minden olyan nyílt antiszemita uszítást, mint amelyen Bayer Zsolt Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája volt.

A kormány egyetért azokkal, akik felemelték szavukat ez ellen a gusztustalan és elfogadhatatlan szemlélet, illetve mentalitás ellen - tette hozzá.

Az OKM államtitkára mindezt Gusztos Péter (SZDSZ) napirend előtti felszólalására mondta. A liberális képviselő a politikai erők közös fellépését sürgette az antiszemita megnyilvánulásokkal szemben.

A közös fellépésnek szerinte sokkal nagyobb ereje van, mint bármilyen, a gyűlöletbeszédről szóló vitának az Országgyűlésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását