2024. április 26. - Ervin

Kóka nem akar Fidesz-győzelmet

Egy előrehozott választás ma a Fidesz jelentős győzelmét hozhatná, de ebből nem következik, hogy a gazdaság jól járna - fejtette ki Kóka János, az SZDSZ elnöke a Napi Gazdaság hétfői számának adott interjújában.
2008. április 7. hétfő 08:35 - Hírextra
A pártelnök ezzel a piaci elemzők kijelentésére válaszolt - a lapban tőlük idézett vélekedés szerint ugyanis Magyarország számára a legelőnyösebb opció az előrehozott választásokat jelentené.
Kóka János ennek kapcsán elmondta: az elemzőknek azt is meg kellene vizsgálniuk, hogy Orbán gazdaságpolitikája mit hozna. "A 2006-os választáskor tizennegyedik havi nyugdíjjal, tíz százalékkal olcsóbb árammal és harminc százalékkal olcsóbb fűtéssel, ingyentankönyvvel, ingyengyógyszerrel, félárú autópályadíjjal kampányoltak. Ez nem hoz gazdasági stabilitást, ezektől nem leszünk versenyképesebbek" - jelentette ki.

Az SZDSZ elnöke szerint egyelőre lehetetlen arra a kérdésre válaszolni, hogy egy Gyurcsány Ferenc vezette MSZP-vel szövetségre lépnének-e 2010-ben.

Ma nem ezen gondolkodom, hanem azon, hogyan kerülhetjük el, hogy Orbán Viktor 2010-ben kétharmados - alkotmányozó - többséggel jusson hatalomra - nyilatkozta a hétfő Napi Gazdaságnak Kóka János.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2008. április 7. 08:49
Namármost.
Az, hogy Kóka mit akar, az kábé annyit számít, mint a lepkefing.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását