2024. április 28. - Valéria

Az államfőnek viszonya van egy huszonéves nővel

A 66 éves Václav Klaus cseh államfő most először beismerte, hogy házasságon kívüli szerelmi viszonya van egy 28 éves nővel.
2008. április 7. hétfő 13:19 - Hírextra

Azaz tulajdonképpen most sem ismerte be egyértelműen, de világosan utalt rá. "Az, hogy együtt vagyunk látható több fotón, nem fényképésztrükk és nem is éppen véletlen" - mondta az Aha című cseh bulvárlapnak. Arra az újságírói kérdésre, hogyan magyarázza meg ezt a feleségének, így felelt: ezt nem lehet megmagyarázni, és ilyen ügyben nem is lehet megértésre számítani.

Március elején az Aha fotóriportereinek sikerült többször is lencsevégre kapniuk a koros Klaust és ifjú szeretőjét, bizonyos Petra Bednarovát közvetlenül azután, hogy az elnök letette államfői esküjét.
A lap akkor egész fotósorozatot közölt kettőjük románcáról. Mindegyiken Klaus és barátnője látható az elnöki eskütétel utáni éjszakán. No nem éppen az ágyban, ennyire nem leleplezőek a felvételek.

Mindenesetre az egyiken az látható, amint este fél tizenegykor együtt távoznak egy prágai golfklubból, egy másikon az, amint kevéssel később belépnek egy Prága melletti luxushotelbe, egy harmadikon pedig az, amint együtt elhagyják a szállót másnap reggel, illetve amint beszállnak a szálloda előtt az elnöki limuzinba.

Sem Klaus, sem az elnöki hivatal nem volt hajlandó kommentálni akkor a bulvárlap jelentését. Közben olyan találgatások is szárnyra kaptak a bulvársajtóban, hogy az elnöki barátnő teherbe esett Klaustól, ám erről végképp nem hajlandók nyilatkozni az elnöki hivatalban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását