2024. május 4. - Mónika, Flórián

Sokan már temetik Angelina Jolie-t

Egy mértékadó amerikai bulvárlap állítása szerint "halálos beteg" Angelina Jolie. Aggodalomra elsősorban az ad okot, hogy az utóbbi időben szinte kórosan lefogyott. Nemrég egy sajtótájékoztatón vett részt Washingtonban, ahol soványnak és kimerültnek tűnt.
2007. április 27. péntek 23:04 - Hírextra
A National Enquirer magazin eheti számában arról számolt be, hogy a színésznőnek végzetes, "komoly egészségügyi problémája" van. A lap címszavakban a következőket állítja borítóján: Jolie-nak kihullott a haja, kontrollálhatatlan remegése és szörnyű fejfájása van.

Az újság hozzáteszi, hogy a szakításukról szóló hírekkel ellentétben párja, Brad Pitt vele marad. Jolie testvére, James Haven nyilvánosan is kijelentette, hogy aggódik nővére egészségéért, noha a kislánya, Shiloh születése óta eltelt időszakban történt drasztikus súlyveszteség jobban megijeszti.

Haven egy brit lapnak elmondta, hogy Jolie nem eszik rendesen, ő is és Pitt is aggódnak, s próbálják az egészséges életmód felé terelgetni. A bajokhoz hozzájött még Jolie édesanyjának januári halála is...(danubius)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását