2024. május 4. - Mónika, Flórián

Rabolni próbált: ütött, de nem kapott semmit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály I. Rablási Osztálya rablás bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.
2008. április 4. péntek 19:16 - Hírextra
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2008. március 23-án 21 óra körüli időben bement a Budapest XX., Vörösmarty utcában található egyik ABC-be, a bent tartózkodó alkalmazottat - feltehetően fegyverrel - megfenyegette, majd a bevétel átadására szólította fel. Mivel a sértett a követelésnek nem tett eleget, a támadó arcon ütötte, majd elszaladt. A hidegvérét mindvégig megőrző sértett az elkövető nyomába eredt, majd az üldözésével felhagyott, miután az elkövető egy esetben gáz, majd pedig riasztólőszerrel a sértett felé lőtt. Az elkövető ezt követően egy járó motorú, piros színű, ismeretlen típusú furgonnal menekült el.

Az ismeretlen elkövető körülbelül 190 cm magas, 25-30 év körüli, átlagos testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor arcát egy szemeinél és szájánál kivágott símaszkkal takarta, világos kapucnis felsőt, valamint világos, orkánszerű nadrágot viselt, a kezén fekete, kötött kesztyű volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály I. Rablási Osztálya kéri, hogy aki az elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 443-5000/32-651 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Forrás: BRFK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását