2024. április 25. - Márk

Napvilágra került Shakira pornóvideója

Shakira legutóbbi videóját nem a nagyközönségnek szánta, mégis kiszivárgott. Az, hogy Parist vagy Lindsayt lencsevégre kapják miközben aktuális barátjukat kényeztetik, nem meglepő. Viszont néha az olyan szigorú erkölcsökkel rendelkező hölgyek, mint Shak
2008. április 4. péntek 07:02 - Hírextra
A legfrissebb pletykák szerint ugyanis Kolumbia legszebb formái láthatók azon a házi pornó szalagon, amiből még csak apró képek láttak napvilágot. Partnerként pedig az énekesnő vőlegénye, Antonio de la Rua és kedvenc kollégája, Alejandro Sanz szálltak be mellé.

A pikáns híreket egy rádiós DJ indította el, miután állítólag látta a kivágott fotókat. Bár ezzel egyelőre egyedül van, hiszen sehol sem lehet megtalálni az interneten a bizonyítékokat. Ám a keverőasztal-mágus köti az ebet a karóhoz, hogy létezik a jachton hempergő édeshármas felvétele. Az énekesek szóvivői egyből cáfolták a szóbeszédet, szerintük gusztustalan, hogy Senorita Mebarak és Senor Sanz barátságát ilyen irányba akarják terelni egyesek. Shakira sajtósa egyenesen csak áprilisi tréfaként hajlandó gondolni a kazettára.

Shakira és Alejandro 2005-ben dolgozott együtt a La Tortura című dalon, aminek videóklipes installációja elég erotikusra sikeredett. Így sokakban merült fel akkor is a gyanú, hogy több van köztük, mint egyszerű barátság. Ám hamar elhallgatott mindenki, amikor Shaket eljegyezte az egykori venezuelai elnök fia.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását