2024. április 24. - György

Miért rossz az első szex?

A nőknek, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal, könnyű magabiztosnak lenni, de az élet nem volt mindig ilyen orgazmus-teli. Nincs az a természetfilm vagy valós történet, ami felkészített volna arra az emlékezetes első alkalomra, és visszatekintve, jó
2008. április 4. péntek 07:04 - Hírextra
1. Fáj

Képtelen volt rögtön betalálni, habár már tampont használtunk a felkészülés érdekében. Rengeteg nyikorgás és fog-összeszorítás közben igyekeztünk nem úgy kinézni, mint aki kővé dermedt, és elhitetni vele, hogy minden nagyon fantasztikus volt.

2. Nem volt orgazmus

Nos, neki sikerült, nekünk nem. Nem keltettük fel a szomszédokat az élvezet okozta sikításainkkal…

3. Nem tartott sokáig

Éppen hogy csak túljutottunk a kezdeti sokkon, hogy mi is történik most velünk, és a fájdalom is csillapult, és már kezdtük volna élvezni a dolgot, amikor adott egy utolsó mindenható nyögést és összeomolt rajtunk.

4. Olyan mocskos volt

Ha már voltunk olyan hülyék, hogy nem használtunk óvszert (miért, ó, miért?), akkor valamilyen „izé” végigcsorgott a belső combunkon, vagy éppen az ágyra ment, és az a nagy rejtélyes folt pont azon a helyen volt, ahol aludni szerettünk volna…

5. Bármit megtennének a szexért

A fiatal férfiak rosszul feltételezik, hogy le kell venni minket a lábunkról ahhoz, hogy velük aludjunk – mintha nekünk eszünkbe se jutna a szeretkezés… Ezért ők mindent megtesznek a szexért, tehát nekünk erre kellene építenünk, és elvárni tőlük, hogy meglegyen minden, amire csak vágyunk.

6. Nem mindig ő az igazi

Mialatt mi mindig emlékezni fogunk rájuk és a közös kalandunkra, nem biztos, hogy ők lesznek az unokáink nagyapjai.

7. Másnapra mindenki tudott róla

Megígérte, hogy nem meséli el a haverjainak, de reggelre már nem tudta türtőztetni magát. A barátnőim egyik része mélyebb tisztelettel nézett rám, a másik fele meg elkezdett suttogni, amint beléptünk a terembe.


8. Kontrollálhatatlan test-hangok

Test ütközik a testtel, cuppogások és punci-szellentés – azok a dolgok, amiket biztosan kihagytunk volna.

9. Utóhatás

Pár napig úgy jártunk, mint a pingvinek, és megrezzentünk, amikor leültünk. Megpróbáltuk beadni az anyáinknak, hogy szimplán a derekunk fáj, aki ezután fájdalomcsillapítót és egy nagy ölelést adott nekünk. Mindkettőt nagyon megköszöntük.

10. Mire volt jó?

Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy képesek legyünk átélni az orgazmust; a végén talán még meg is érte.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását