2024. április 26. - Ervin

Monique Covet elégedett

Komoly betegség után ismét magára talált. Monique Covet ma már kiegyensúlyozott és egészséges, végre sikerült lezárnia egy nagyon nehéz időszakot. A Reggeliben elmesélte, min ment keresztül.
2008. április 4. péntek 17:02 - Hírextra
- Annak, hogy rossz állapotba kerültem, lelki és fizikai oka is volt. A legfőbb oka a Hepatitis B vírus volt, amit az orvosok nem mutattak ki, ugyanis beskatulyáztak. Azt mondták, hogy biztosan a drogtól és az alkoholtól vagyok rosszul. Jó, volt benne az is, de nem ilyen mértékben. Végül bevittek egy idegszanatóriumba, ahol már az első viziten rájöttek, hogy itt nem depresszióról, vagy hasonlóról van szó. Akkor már teljesen be voltam sárgulva, tudták, hogy nem lelki oka van. Ki is derült, hogy Hepatitis.

Monique most jött haza Dániából, ahol egy autogramturnén vett részt. Azt mondja, külföldön egészen másképp kezelik az erotikát és a betegséget is.

- Ott nagyon szeretnek, fanclubjaim vannak. Itthon csak arról cikkeztek, hogy kórosan lefogytam, vajon túlélem-e és hasonlók. Én úgy gondolom, hogy lehet valamit pozitívan és negatívan is beállítani. És lehet úgy is kritikát fogalmazni, hogy utánajárnak a valódi okoknak.

Covet azt is elmondta, hogy bár a pornózást már befejezte, az erotika mindig is hozzá fog tartozni, csak éppen nem úgy, mint egykor. A magánéletéről csak annyit árult el, hogy kialakulóban van egy kapcsolata, egy olyan emberrel, akihoz egyszer már szorosabb szálak fűzték.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását