2023. március 23. - Emőke

Lebuktak autólopás közben

Autólopás közben érték tetten egy korábbi rablást elkövető párost a dunaújvárosi rendőrök; a két férfi előbb egy frissen szabadultat fosztott meg értékeitől, majd egy autó feltörésével próbálkozott - közölte az MTI-vel pénteken a rendőrség.
2008. április 4. péntek 14:59 - Hírextra

A börtönből szabadult férfival a dunaújvárosi vasútállomáson elegyedtek szóba csütörtök este, majd egyikőjük lakására invitálták, ahol elvették a pénzét, két telefonját, valamint az óráját, s kitessékelték - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a károsult bejelentését követően, a nyomozók egyik csoportja éppen a helyszínre indult, amikor egy autótulajdonos jelezte, hogy két férfi próbálja feltörni a ház előtt parkoló kocsiját.

Mint kiderült, a rablás és a gépkocsi feltörési kísérlet tettesei azonosak voltak. Bizonyítékként az egyik rabló lakásán tartott házkutatás során előkerült a kirabolt férfi nevére kiállított szabadulást igazoló irat is.

A páros ellen őrizetbe vételük mellett, rablás és gépkocsilopás kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását