2024. május 13. - Szervác, Imola

Az Avery Dennison megveszi a DM Label Group-ot

A New York-i Értéktőzsdén AVY kóddal jegyzett Avery Dennison Corporation bejelentette a DM Label Group megvásárlását; a cég magas minőségi színvonalú szövött címkéket gyárt hat országban meglévő telephelyein. A DM Label Group székhelye a tajvani Tajpejben
2008. április 4. péntek 17:15 - Hírextra
"A DM Label Group megvétele elkötelezettségünket mutatja aziránt, hogy vásárlóink számára a legjobb, leggyorsabb és leginkább egységes szolgáltatást nyújthassuk - bárhol is legyenek a világon" - nyilatkozta Dean A. Scarborough, az Avery Dennison elnök-vezérigazgatója. "A DM Label Group megerősíti szövött címkéket gyártó termékvonalunkat és egyben tovább erősíti jelenlétünket Ázsiában, ami a legfontosabb forrás-területe a világ kiegészítő-, kiskereskedelmi márkajel- és jelölő iparágának."

A DM Label Group felvásárlása kiegészíti az Avery Dennison korábbi akvizícióját, mellyel a Paxart tavaly integrálta Kiskereskedelmi Információs Szolgáltatások (Retail Information Services - RIS) csoportjába. A RIS globális vezető társaság a márka-meghatározásban és a kínálati lánc irányítási megoldásainak biztosításában - szolgáltatásait elsősorban a termelők és a kiskereskedők számára nyújtja: többek között címkéket és emblémákat tervez és nyomtat, raktározási és szállítási jelöléseket biztosít, adatkezelési rendszereket készít.

"Hosszú és termékeny kapcsolatunk volt eddig is az Avery Dennisonnal" - mondta el James Hsu, a DM Label Group elnök-vezérigazgatója. "Most az Avery Dennison részeként megkaptuk azt a lehetőséget, hogy vásárlóinknak megnövekedett termékkínálatot ajánlhassunk; a világméretű cég, a helyi jelenlét és az elérhetővé vált források hozzásegítik majd a kiskereskedőket, márkatulajdonosokat és gyárakat üzleti céljaik eléréséhez".

"A DM Label Group felvásárlása és megnövelt kapacitású szövött címkegyártó sorai növelik a cég képességeit kiemelkedő értékek előállítására a vásárlók számára, nagyobb sebességet és gyorsabb alkalmazkodást biztosítanak a termékek és a szolgáltatások nyújtásában" - állítja Terry Hemmelgarn, az Avery Dennison Retail Information Services Group elnökhelyettese.

Az 1960-ban a Hsu család által alapított DM Label Group 11 termelő üzemmel rendelkezik hat országban - Kínában, Vietnamban, Malajziában, Indonéziában, Tajvanon és az Egyesült Államokban. Legfontosabb termékei között tartják számon a szövött címkéket, nyomtatott címkéket, kiegészítő szalagokat, akasztókat, hőközvetítő címkéket és "bőrszerű érintésű" anyagból készített textilszalagokat. A felvásárlást követően Hsu elnökhelyettes és ügyvezető igazgató lesz, akinek Terry Hemmelgarn lesz a főnöke. Az ügylet értékét nem közölték.

Az Avery Dennison a vasalás-érzékeny jelölő címkék, kiskereskedelmi címkék, márkajel-rendszerek és hivatali termékek gyártásának globális vezető társasága. A pasadenai (Kalifornia) Avery Dennison a FORTUNE 500-as listáján szereplő társaságok közé tartozik - éves forgalma 2007-ben 6,3 milliárd dollár volt. Az Avery Dennison alkalmazottainak száma a világ több mint 60 országában meghaladja a 30 ezret; ők a termékek széles körét fejlesztik, gyártják és árusítják mind a fogyasztási cikkek, mind az ipari felhasználások piacán. Az Avery Dennison által kínált termékek többek között: Fasson márkájú öntapadó anyagok; Avery Dennison márkatermékek mind a kiskereskedelem számára, mind a kiegészítőket gyártó iparág számára; Avery márkájú irodai termékek; különleges szalagok, öntapadó postai bélyegek, valamint sokféle címke az autóiparban, az iparban, a tartós javak gyártásában történő alkalmazások számára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását