2024. május 2. - Zsigmond

Százezredik törzsutasát köszöntötte a Malév

Százezredik törzsutasát köszöntötte csütörtökön a Malév - tudta meg a HavariaPress. A százezredik törzsutas a Művészetek Palotájában vehette át a Malév vezérigazgatójától a neki járó 100 ezer bónuszpont jóváírásáról szóló oklevelet.
2008. március 28. péntek 07:42 - Hírextra
A légitársaságnál, mely Európában az elsők között, már 1985-ben bevezette törzsutas programját, az elmúlt egy évben harminc százalékkal nőtt a törzsutas klub tagjainak száma. A felgyorsult törzsutasszám növekedés a légitársaság OneWorld-höz való csatlakozásának tudható be. A Malév törzsutas programja - hasonlóan más légitársaságéhoz lépcsőzetesen épül fel.

Minél többször választja az utas a légitársaságot, annál magasabb törzsutas szintet ér el, eszerint változik kártyája színe és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások, előnyök köre. A légiszövetség tagjaként a Malév törzsutasai 150 ország 700 célállomására közlekedő járatain gyűjthetik és használhatják fel pontjaikat.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását