2024. április 27. - Zita

Padovában lesz a döntő

Az olaszországi Padova ad otthont a Final Fourba jutott csapatok - így az OSC - városai közül a női vízilabda LEN Kupa április 19-20-i négyes döntőjének. Erről pénteken döntött a kontinentális szövetség, a LEN, méghozzá vaksorsolással, miután egyik résztv
2008. március 28. péntek 14:03 - Hírextra

A kalapból Padovát húzták ki - számolt be a legjobb négy közé jutott magyar csapat, az OSC-Cemelog szakosztály-igazgatója, Menyhárt Zoltán az MTI-nek, aki korábban Budapestet is esetleges helyszínként említette, de aztán az OSC szintén visszatáncolt a rendezői szereptől.

Jó ideig úgy festett a helyzet, hogy az olasz fővárosban lesz a Final Four, miután a Valkay nővéreket is foglalkoztató Roma bekerült a Final Fourba, aztán mégsem vállalta a vendéglátást, ahogyan a másik itáliai, Padova sem, a görög Olympiakosz Pireusz pedig eleve elzárkózott attól, hogy nála legyen a négyes döntő.

Padovának amúgy alkalmatlan a pályája - túl kis medencéről lévén szó - ilyen fajsúlyú nemzetközi eseményre, a jelek szerint azonban - tette hozzá Menyhárt Zoltán - a LEN mégis engedményt tett.
Az egy nappal későbbre halasztott - péntek-szombat helyett szombat-vasárnap tartandó - Final Fourban a döntőbe jutásért az OSC-Cemelog az Olympiakosszal, a Roma pedig a Padovával találkozik április 19-én, s másnap bonyolítják le a két vesztes bronzmeccsét, illetve a két győztes közötti összecsapást a LEN Kupáért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását