2024. május 29. - Magdolna

Központban Beckham ínszalagjai

Csaknem bizonyos, hogy David Beckham nem léphet pályára az angol válogatott színeiben a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek következő körében, az Izrael csapatával vívandó, szeptember 8-i találkozón, de legalább ennyire kétséges a szereplése
2007. augusztus 30. csütörtök 13:40 - Hírextra
A Real Madridtól az idén a Los Angeles Galaxy gárdájához átszerződött középpályásra azért nem számíthatnak az angolok, mert újfent megsérült: ezúttal a jobb térdében az ínszalagokkal történt baj. Hogy mekkora, az majd a további alapos vizsgálatokon derül ki, de minden jel szerint négy-hat hét kényszerpihenő vár rá. Mindez azért is kellemetlen mind a futballista, mind amerikai klubcsapata, mind pedig a szigetországi válogatott szempontjából, mert Beckham eleve nem volt még teljes értékű harcos: hosszú ideje bajlódik bal bokájával is, amely teljesen nem gyógyult meg, mégis többször pályára lépett új klubja és a nemzeti csapat színeiben egyaránt.

Az újabb baj a szerdai összecsapáson érte, a Los Angeles Galaxy és a mexikói Pachuca közötti Szuperliga-döntő 30. percében kért cserét, miután esés közben megsérült a térde, s nem tudta folytatni a játékot.

"Majd a teljes kivizsgálás kideríti, mennyire súlyos a helyzet, mindenesetre pillanatnyilag nem érzem jól magam a bőrömben. Nem tudom, mennyit kell majd kihagynom, akár egy hónapnál is tovább tarthat a felépülésem. Mást most nem tehetek: várok, s meglátjuk, mi lesz. Lehet, most jött el az az idő, amely rám parancsol: pihennem kell" - nyilatkozta a 32 éves labdarúgó.

Akinek ráadásul megduplázódott a bánata szerda este, mivel csapata az 1-1-es döntetlent követő büntetőpárbajban 5-4-re alulmaradt a Pachucával szemben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását