2022. november 30. - András, Andor

Ingyenes szűrés vasárnap

Ingyenes szűrésekkel és egészségügyi tanácsadással várja az érdeklődőket a SZ.É.P.a Syma Rendezvényközpontban március 30-án. A vasárnapi rendezvény a program utolsó állomása. A kormány által indított program 2008-ban öt nagyvárosban és 16 további települé
2008. március 28. péntek 18:45 - Hírextra

Vasárnap az alábbi vizsgálatokkal várják a látogatókat: anyajegy- és melanóma (bőrrák)szűrés, vércukorszint-, koleszterin-, vérnyomás- és testzsírszázalék-mérés, testtömegindex-számítás, szemészeti és ortopédiai vizsgálat, lúdtalpszűrés.

Elvégeztethető hallásvizsgálat és fül-orr-gégészeti vizsgálat, egyes légúti betegségek megállapítása és prosztatarákszűrés is, egyszerű vérvizsgálattal.

A szűréseken kívül és az egészségügyi tanácsadás mellett 10 és 18 óra között a színpadon a közönség által feltett kérdésekre is választ adnak a jelenlévő szakértők. Ezen kívül érdekes programok, ügyességi játékok tanácsadás és társasjátékok is várják a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt.

A SZ.É.P. program célja, hogy a szűrések megismertetésével, népszerűsítésével hozzájáruljon a Magyarországon vezető halálokoknak számító szív- és érrendszeri, illetve daganatos betegségek csökkentéséhez.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását