2024. május 11. - Ferenc

Hiller ismertette a programot

Hiller István oktatási és kulturális miniszter, valamint Arató Gergely, a szaktárca államtitkára ma a magyar közoktatás meghatározó szereplőit tömörítő Közoktatás-politikai Tanács tagjai előtt ismertette az Új Tudás – Műveltség Mindenkinek program p
2008. március 28. péntek 18:13 - Hírextra

A szakmai szervezeteket, szakszervezeteket, munkaadókat és munkavállalókat, szülőket és diákokat tömörítő Közoktatás-politikai Tanács tagjai célszerűnek, helyesnek, támogathatónak tartották az Új Tudás – Műveltség Mindenkinek programot, és örömmel üdvözölték azt – egy tartózkodás (PDSZ) mellett.

A Tanács külön felhívta a figyelmet arra: a közoktatás minden szereplőjének közös felelőssége van a program részletes kidolgozásában és sikeres megvalósításában. Ennek érdekében a Közoktatás-politikai Tanács az egyes programelemeket, az előzetes helyzetelemzéseket és a várható eredmény-kimutatásokat következő ülésén vitatja meg. A Tanács tagjai együttesen és külön-külön is elküldik javaslataikat a minisztériumnak.

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását