2024. április 26. - Ervin

Új vezető a győri közgyűlés Fidesz-frakciója élén

A győri közgyűlés többségi Fidesz-frakciója leváltotta frakcióvezetői tisztségéről Dézsi Csaba Andrást - írja a Kisalföld csütörtöki száma.
2008. március 27. csütörtök 11:11 - Hírextra

A lapnak adott nyilatkozatában Szijjártó Péter, a Fidesz kommunikációs vezetője - aki a győri önkormányzat Fidesz-frakciójának tagja - cáfolta, hogy személyes okok motiválták volna a szerda esti döntést.

A politikus azt a feltételezést is cáfolta, hogy Borkai Zsolt polgármester és a Fidesz-frakció közötti harmónia megteremtésének útjában az eddigi frakcióvezető állt.

A munkaszervezés jobbá tételének szándékával indokolta Szijjártó Péter a döntéssorozatot, amelyhez hozzátartozik, hogy a Fidesz-frakció a lap szerint azt javasolja a közgyűlésnek, hogy hívja vissza Dézsi Csaba Andrást a városstratégiai bizottság elnöki posztjáról, valamint a Győri Innovációs és Marketing Centrum Kft. felügyelő bizottsági elnöki tisztségéből.

A Fidesz kommunikációs vezetője szerint Dézsi Csaba András nem lett kegyvesztett.
Dézsit frakcióvezetőként Somogyi Tivadar váltja, aki a negyedik alpolgármester lehet Győrött. Erről a javaslatról csütörtök délutáni ülésén dönt a képviselő-testület. Kinevezését az egészségügy nehéz helyzetével indokolta Szijjártó Péter.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását