2024. április 29. - Péter

MAZSIHISZ válasz Dávid Ibolyának

"Igen tisztelt Elnök Asszony! Megelégedéssel olvastuk az Ön levelét, mely a Népszabadság mai számában jelent meg. Engedje meg, hogy az egész magyarországi zsidóság nevében köszönetünket fejezzük ki azért, hogy a Magyar Demokrata Fórum Elnökeként megkísérl
2008. március 27. csütörtök 18:04 - Hírextra
Sajnos igen kevesen vannak a konzervatív nézeteket valók közül, akik nyíltan és határozottan szembe szállnak az egyre terjedő rasszista, antiszemita mocskolódásokkal.

A levelében említett újságcikk nem egy marginális médiában jelent meg, hanem Magyarország egyik országos napilapjában, amely jelentős helyet foglal el ezen a piacon. Az esetet még súlyosabbá teszi, hogy a lap a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetsége elnökének tulajdonában van, s ezért az ilyen cikkek megjelenése azt a látszatot keltheti Magyarországon, hogy a jelentős gazdasági erőket képviselő személyek, szervezetek, elkezdték az összefonódásokat a szélsőjobbal, miként az történt Németországban, az 1930-as években a nácik hatalomra jutása előtt.

Az Ön bátor kiállása az összes európai által tisztelt demokrata eszmék - és a mindannyiunk által alapnak tekintett keresztény-zsidó értékrend mellett - példamutató kell, hogy legyen, mindenkinek, aki nem szeretné, hogy a rasszisták, az antiszemiták, az egymás iránti gyűlölködést szítók hosszú időre, megakadályozzák annak a szabad Magyarországnak a fejlődését, amelyért oly sokat tett a Magyar Demokrata Fórum.

Az Ön most megjelent levele is bizonyítja azt, hogy a Magyar Demokrata Fórumot olyan személy vezeti, aki méltó örököse Magyarország néhai miniszterelnökének, Antall Józsefnek.
Engedje meg, hogy megragadjuk az alkalmat, hogy nagyrabecsülésünkről biztosítsuk Önt Családját és valamennyi Munkatársát.


Budapest, 2008. március 27.

Tisztelettel:

dr. Feldmájer Péter elnök

Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgató

Kiadó: Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását