2024. május 2. - Zsigmond

Gyurcsány nyugalomra int

A kormánynak és a kormánypártoknak az a dolguk, hogy a kormányprogram megvalósításán dolgozzanak - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, szocialista pártelnök csütörtökön Budapesten egy sajtótájékoztatón, kérdésre válaszolva. Hozzátette: most nyugalomr
2008. március 27. csütörtök 17:42 - Hírextra
A kérdés azzal összefüggésben hangzott el, hogy az MSZP Harmadik Hullám Platformjának elnöke, Mesterházy Attila szerdán felvetette: tárgyalják újra a koalíciós szerződést az SZDSZ-szel, illetve az MSZP gondolja végig a kisebbségi kormányzás lehetőségét.

Gyurcsány Ferenc csütörtökön elmondta: a kormánynak jobb egészségügyet és oktatást, a hétköznapi élet jobb feltételeit kell megteremtenie. Ehhez elsősorban nyugalomra és egy sor változásra van szükség - tette hozzá.

"Azt gondolom, a koalíciós pártoknak arról kell tárgyalniuk egymással, hogy a kormányprogramot hogyan tudják megvalósítani és arról kell tárgyalniuk, miként tudják megteremteni a feltételeket a program végrehajtásához" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

A miniszterelnök szerint az embereket nem a koalíciós szerződés újratárgyalása érdekli, hanem az, hogyan lehet jobb az egészségügy és jobb a felsősoktatás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását