2024. május 13. - Szervác, Imola

Budakalásznak szüksége van a Fideszre

Továbbra is érvényben lévőnek tekintik Deutsch Tamás október 16-án, Budakalászon tett csatlakozási szándékát, amelyet a Fidesz nevében tett - közölte az MTI-vel a Budakalászi Polgári Körök Szövetségének (BPKSZ) elnöke és két vezetőségi tagja.
2008. október 23. csütörtök 09:30 - Hírextra
A BPKSZ vezetői ezzel cáfolták Novotny Lászlónak, a szervezet szóvivőjének szerdai közlését, amely szerint nem fogadják el a Fidesz hivatalos támogatását a parlament feloszlatására irányuló országos aláírásgyűjtési akciójukhoz.

"A dr. Novotny László által szerdán közzétett nyilatkozat egyéni sérelmeken nyugvó magánvélemény, melytől a Budakalászi Polgári Körök Szövetsége a leghatározottabban elzárkózik" - tartalmazza a Kovács Attila elnök, id. Lang György és Dévai Ferenc vezetőségi tagok által aláírt közlemény.

A budakalászi civil szervezet szeptemberben azért indította el az aláírásgyűjtési akciót, mert megítélése szerint a politikai pártok valójában nem akarnak változtatást, jól érzik magukat a "langyos vízben", ragaszkodnak a sok személyes előnyt jelentő parlamenti székhez, és csak hangoztatják az előre hozott választás szükségességét, de igazából nem tesznek érte semmit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását