2024. április 29. - Péter

Új Fidesz-program

A Fidesz megalapításának huszadik évfordulója előtt egy nappal a párt országos választmánya bizonyosan elfogadja a párt Erős Magyarország című új programját - írta a szerdai Magyar Hírlap.
2008. március 26. szerda 09:33 - Hírextra
A lap fideszes forrásai a párt új alapprogramját nevezték a születésnapi ajándéknak. Az Erős Magyarország című dokumentumot ugyanis minden bizonnyal elfogadja majd a Kövér László vezette országos választmány március 29-én, szombaton. Így az immár hivatalosan is a Fidesz programjává válik.

A március 30-ai ünneplés részleteiről egyelőre még semmit sem lehet tudni ugyan, de az aligha tér majd el a hagyományoktól. Valószínűleg ezúttal is az egykori Bibó Szakkollégium újbudai épületében gyűlnek össze az ünneplők - az alapítók és gyermekeik - megszegni az ünnepi tortát. (Tavaly konferenciával kötötték össze a gyertyafújást az Andrássy Egyetemen.)

Az Erős Magyarország című dokumentumot decemberben adták ki. Azóta Navracsics a népszavazási kampánnyal párhuzamosan több vidéki nagyvárosban is bemutatta a programot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását