2024. május 7. - Gizella

Turi-Kovács a költségvetés tartalékairól beszélt

A költségvetés tartalékaiból lehetne biztosítani a vizitdíj miatt kieső jövedelmeket, s ebben számítanak az MSZP-frakció felelősséget érző tagjaira - mondta Turi-Kovács Béla kisgazda politikus keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2008. március 25. kedd 14:14 - Hírextra

A források rendelkezésre állnak, a kormányzati szándék azonban nincs meg, hiszen a kormányt csak a pénzbevétel és a profit érdekli - hangsúlyozta Kisgazda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetség elnöke.

Hangsúlyozta, hogy a kieső vizitdíjbevételek kompenzálásán kívül a 2003 óta változatlan praxisdíjak mintegy 25 százalékos felemelésére is szükség van.

A politikus rámutatott arra, hogy jelenleg már háromszáz háziorvosi állás betöltetlen az ország legszegényebb régióiban, s több helyen nincs kinek átadni a forráshiányos praxisokat.

A kisgazdák arra kérik a szocialista frakció azon tagjait, akik látják a kialakult helyzetet, lépjenek elő, s szorgalmazzák a gondok megoldását, amiben az ellenzék támogatására is számíthatnak Turi-Kovács Béla szerint.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását