2024. április 28. - Valéria

Több szeretlek, most!

A férfiak 10%-a soha nem mondja ki azt, hogy „szeretlek”, vagy ha mégis, akkor az épp egy rövidzárlat. De pici trükkökkel ráveheted, hogy elkezdje kifejezni az érzéseit!
2008. március 25. kedd 07:56 - Hírextra
 Ébreszd fel védelmező ösztöneit!

A pasik élvezik, ha megvédhetnek téged a nagy és gonosz világtól, épp ezért ne félj tőle, hogy néha bevesd a „személyi testőrödet” és engedd meg neki, hogy vigyázzon rád. A legegyszerűbb módja ennek, ha hagyod, hogy ápoljon téged egy kicsit, mikor beteg vagy!

Ettől úgy fogja érezni, hogy szükséged van rá, és ez az érzés boldoggá teszi!

 Korlátozd be magad!

Ha rajongsz a srácért és állandóan csak vele akarsz lenni, akkor ne csodálkozz rajta, ha a végén természetesnek fogja venni, hogy állandóan ott vagy mellette. Ezzel nem azt mondom, hogy bonyolult, „engem nem lehet könnyen megszerezni”-játékba kell kezdened, csak szabj korlátot az együtt töltött időnek. Így sokkal jobban fogja értékelni az együtt eltöltött időt.

Minden a tálaláson múlik

A pasik jobban reagálnak, ha te is nyílt és világos vagy, és mindezt bohókás módon teszed, nem pedig egy nagy, mélyen a szemébe nézős beszélgetés keretében.

 A „felváltva” szabály

Ha általában te vagy az, aki elkezdi futni a köröket ebben a témakörben, akkor itt az ideje, hogy lakatot tegyél a szádra. Tégy fogadalmat, hogy most már neki kell elsőre kimondani, azaz, amíg ő nem mondja, te sem mondod. Ha ez azt jelenti, hogy nem hallod a mágikus szót egy hétig, hát legyen! Tudat alatt hiányozni fog neki, és hamar észre fogja venni, hogy mi a szabály!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását