2022. szeptember 26. - Jusztina

Egyedül maradt a műsorvezető

A Cool szerelmespárja ezentúl kevesebb időt tölt majd egymással.Ennek azonban nem magánéleti, hanem szigorúan szakmai okai vannak. Bár eddig Kata és Oszkár közösen vezette a Cool hétvégi műsorait, a Húsvét hétfőtől megújuló csatornán mindketten saját műso
2008. március 25. kedd 07:54 - Hírextra
Emiatt azonban egyikük sem szomorú, hiszen végre külön-külön is megmutathatják, hogy mit tudnak.

Mák Kata hétfőtől naponta kétszer jelentkezik majd a Cool Top 10-es slágerlistával, amelyben napról-napra más szempontok alapján értékeli és rakja sorrendbe a kedvenc videoklipeket. A műsorvezetőnek nem idegen a feladat, hiszen, mint mondta:

- A rádiós munkám során is gyakran vezetek slágerlistát, így képben vagyok a legfrissebb dalokkal, legmenőbb előadókkal kapcsolatban. Kata azt is kifejtette: - A Cool tévés műsorvezetés is fontos nekem. Nagyon örülök, hogy napi rendszerességgel vezethetem a megújuló műsorokat!

A hétköznap 13:00-tól és 17:30-tól jelentkező slágerlisták mellett Kata a hétvégi műsorok arca is marad. Szombaton és vasárnap délelőtt 10 órától egy-egy téma köré épülő adásokkal jelentkezik majd – de már egyedül, Oszkár nélkül – aki azonban szintén új kihívások elé néz március 24-től a Cool-on.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását