2024. április 29. - Péter

Tegnap ért véget a kebelcsoda házassága

A hollywoodi kebelcsoda, Pamela Anderson és Rick Solomon, Paris Hilton exének házasságát tegnap bontották fel hivatalosan a Los Angeles-i Megyei Felsőfokú Bíróságon. Mindkét fél a megcsalást jelölte meg válóokként. Öthónapos házasságuk így most véget ért.
2008. március 25. kedd 16:28 - Hírextra
Az egykori házaspár 2007. október 6-án házasodott össze, de két hónap után Pamela már be is adta a válókeresetet. A szőke kebelcsoda azután kezdett randizgatni Rickkel, miután pókeradósságát egyszer természetben fizette meg neki. A válási procedúra közben Pamelát együtt látták volt férjével, Tommy Leevel és két gyermekükkel, a tizenegy éves Brandonnal és a kilencéves Dylannel ebéd közben.

A pár - akik 1995-től 1998-ig voltak házasok - a Geoffrey’s-nál ebédeltek húsvét vasárnap. A negyvenéves színésznő, aki korábban már a zenész Kid Rock felesége is volt, a közelmúltban kijelentette, hogy most már hivatalosan is szingli ismét, így jelenleg az anyaságra koncentrál, és egy ideig nem fog pasizni. „Mostanában minden időmet a gyermekeimmel töltöm” - nyilatkozott a szőkeség.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását