2024. május 5. - Györgyi

Öngyilkos lett Tom Cruise zsarolója

Holtan találtak a lakásán egy tehetséges amerikai publicistát, aki több mint egymillió dollárral zsarolta Tom Cruise-t. A rendőrség szerint minden jel arra vall, hogy a 47 éves David Hans Schmidt, aki 100 ezer dollár óvadék ellenében volt szabadlábon, öng
2007. október 1. hétfő 07:39 - Hírextra

A férfi nem sokkal korábban bevallotta , hogy többször is kapcsolatba lépett a hollywoodi sztár képviselőivel és 1,2-1,3 millió dollár közötti összeget követelt cserébe azért, hogy ne hozza nyilvánosságra a Tom Cruise és Katie Holmes olaszországi esküvőjéről készült, lopott fotókat.
A zsarolónak október 11-én kellett volna bíróság elé állnia és két év börtön fenyegette. Schmidtet már júliusban letartóztatták, de augusztusban engedélyezték számára a háziőrizetet, miután kifizette az óvadékot és beleegyezett, hogy nyomkövető karikát helyezzenek a bokájára.

A rendőrség azután szállt ki a házához a hét végén, hogy az elektronikus lábkarika nem adott le többé jelzéseket. Az Arizona Republic című helyi lap azt írta a zsaroló fivérére hivatkozva, hogy Schmidt depresszióban szenvedett és önkezével vetett véget életének.

A publicista saját bevallása szerint korábban már más hírességeket is megzsarolt kompromittáló dokumentumokkal, fotókkal, illetve videókkal, így Paris Hiltont, Tonya Hardingot, Dustin Diamondot, s azt állította, hogy félmeztelen fotói voltak Jessica Lynchről, az iraki hadifoglyok kínzásáról elhíresült amerikai katonanőről is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását