2023. június 2. - Kármen, Anita

Hulla Gibson házában

Egy férfi elkeseredettségében Mel Gibson házát választotta utolsó percei helyszínéül.A napokban haláleset miatt riasztották a rendőrséget és a mentőket Mel Gibson egyik birtokára.
2008. március 25. kedd 07:50 - Hírextra
Sokan attól tartottak, hogy az alkohollal harcban álló színész tett magával valami szörnyűséget. Ám hamar kiderült, hogy egy, a házon dolgozó munkás vetett véget életének. A férfi kilétéről nem derült ki több, annyi azonban biztos, hogy felakasztotta magát. A testet a reggel elsőként érkező műszakvezető fedezte fel, és azonnal hívta a hatóságokat.

A kiérkező csapat megállapította, hogy a férfi életét már nem lehet megmenteni, és nyomát sem találták idegenkezűségnek. A nyomozás még folyik, hogy miként jutott vissza a birtokra a munkás, és a tett okaira sem kaptak még válaszokat. A szomszédok nem láttak semmi gyanúsat, mert már hetek óta rengeteg ember jár-kel a Gibson háznál. Mivel felújítási munkákat végeznek az egyik melléképületen.

Az Oscar-díjas színész felfoghatatlannak nevezte a történteket, rémálmaiban sem eshetett volna meg ilyen szörnyűség. Őszinte részvétét küldi a családnak, és bármiben segít nekik, amiben csak tud. Mel és családja sohasem lakott huzamosabb ideig a tragédia színhelyén, és valószínűleg ezek után már nem is akarnak majd ott pihengetni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását