2021. január 26. - Vanda, Paula

Életveszélyes - Hiénát tartott a hátsókertben

Gusztustalan rovarok és pókok, minden fajta-féle csúszómászó pikkelyes, mérges bestia és most egy „Buboréknak” becézett pestises dögevő.
2009. március 12. csütörtök 15:59 - Biga
A dél-karolinai férfi állatkáját a hatóságok azonnal elköltöztették egy közel eső krokodil rezervátumba. Bubi és gazdija szerdán robbant be a Myrtle Beach-i sajtóba, amikor a „bohókás” kis állatbarátot bíróság elé idézték.

Nicolas Petock egyszerűen rajong az exotikus és vad kedvencekért. Jelenleg 26 éves, múlt hét szerdán a rendőrség talált rá legújabb szerzeményére, akinek már házikót is épített. „Buksit” vasláncon tartotta, az udvar közepén. Azt vallotta, hogy az állatot Texsas-ban vásárolta.

A hiéna harapásának erősége akár 800 kg/cm2 is lehet. Ezzel bizony nem csak az emberi csontot, de egy méteres colos vasrudat is ketté tudna nyámmogni. A Bubifélék Afrikában és Ázsiában őshonosak, így szinte biztos, hogy Texasba nem a Ewingék hívták meg.

Bubi amellett, hogy merőben terep idegen Észak-Amerikában, még járványtani szívroham is. Olyan kedves betegségeket terjeszthet, mint a veszettség, vagy ne adj Isten a pestis.

Forrás: HirExtra / myrtlebeachonline.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását