2024. május 14. - Bonifác

Holtan találtak a locsolkodóra

Holtan találtak egy egyelőre ismeretlen férfit kedden reggel a Komárom melletti Rüdiger-tóban, az áldozatnál iratokat nem voltak, találtak viszont nála egy locsoló kölnit - értesült a HavariaPress.
2008. március 25. kedd 14:31 - Hírextra

A tűzoltóságot és a rendőrséget a tó körül dolgozó karbantartók értesítették, miután előbb egy gazdátlan kerékpárra figyeltek fel a tó melletti sétányon szemétszedés közben, majd a vízben egy ruhadarabot is felfedeztek.

A tűzoltók a helyszínre érkezve megállapították, hogy a ruhadarab valójában egy holttesthez tartozik, majd rövid időn belül kiemelték az elhunytat. A helyszínre hívott orvos elsődlegesen kizárta az idegenkezűséget; az áldozat feltehetően vízbe fúlt, de a halál pontos okát csak a boncolás után lehet megmondani.

Valószínűnek tűnik, hogy a férfi a hajnali órákban vesztette életét, órája ugyanis még ketyegett, mikor rátaláltak. Személyes iratok nem voltak az áldozatnál, de a zsebében némi készpénzt és egy locsoló kölnit találtak a komáromi rendőrök.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását