2024. április 24. - György

Az egészségügy fontosabb az SZDSZ-nek a csalásnál

Összevont ügyvivő testületi és frakcióülést tart ma a Szabad Demokraták Szövetsége, a megbeszélés fő témája az egészségbiztosítási törvény és az egészségügyi reform lesz.
2008. március 25. kedd 08:22 - Hírextra
Az MTI úgy tudja, hogy feltehetően napirendre kerülnek a párt tavaly tavaszi elnökválasztását kísérő botrányok, illetve egy esetleges előrehozott tisztújító küldöttgyűlés összehívásának kérdései is.

A megbeszélésen feltehetően nem vesz részt John Emese, Szent-Iványi István és Fodor Gábor. Míg az előző kettő azért marad távol, mert saját elhatározásból felfüggesztette ügyvivő testületi tagságát és egyikük sem tagja a frakciónak, addig a távirati iroda értesülései szerint a környezetvédelmi miniszter - aki szintén felfüggesztette tagságát az ügyvivő testületben -, más, korábban egyeztetett elfoglaltságai miatt nem tud részt venni az ülésen.

Több liberális politikus az MTI-nek név nélkül úgy nyilatkozott, hogy az egészségbiztosítási törvény és az egészségügyi reform esetében a frakció többé-kevésbé egységes. Egyikőjük szavai szerint abban egyetértenek, hogy "a felemásra sikeredett" reformból a legtöbbet kell kihozni, de hogy ez politikailag mit is jelent, arról senki nem akart beszélni, mert - mint mondták - még a vita előtt állnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását