2024. április 28. - Valéria

A PDSZ is csatlakozott Szili felhívásához

A Pedagógusok Szakszervezete elítéli és tarthatatlannak tartja azt a helyzetet, hogy az iskolákban munkájukat végző pedagógusokat egyre gyakrabban és egyre súlyosabb atrocitások érik. A jogalkotóknak, jogalkalmazóknak meg kell találniuk a kollégák védelmé
2008. március 25. kedd 16:57 - Hírextra
Úgy véljük azonban, hogy az oktatási intézményekben történtek okai túlmutatnak az intézmények falain. A bajok orvoslása bár kezdődhet itt, de gyógyulást csak társadalmi összefogás hozhat.

Ebben feladata, felelőssége van mindazoknak, akik közvetlenül vagy közvetve, személyes vagy intézményes formában részesei az ifjúság nevelésének.

Éppen ezért üdvözöljük és természetesen csatlakozunk dr. Szili Katalinnak, a parlament elnökének felhívásához, és egyben bejelentjük, hogy a Pedagógusok Szakszervezete a tanév elején az e témában érintett lehető legszélesebb szakmai, szülői, társadalmi szervezetek részvételével országos tanácskozást szervez a lehetséges megoldások megkeresésére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását