2024. május 16. - Mózes, Botond

Ferguson büszke fiaira

A Manchester United 3-0-ra verte a Liverpoolt a Premiership húsvéti rangadóján. Sir Alex Ferguson maradéktalanul elégedett csapata vasárnapi teljesítményével. A szakember szerint csapata ezen a találkozón is megmutatta, hogy mennyire egységes, ráadásul ki
2008. március 24. hétfő 12:16 - Hírextra
Egy nagyon erős Liverpoolt sikerült legyőznünk, helyenként csodálatos játékot nyújtva. Azt hiszem, a játékosaim egytől egyig rászolgáltak a dicséretre - értékelte a találkozót Sir Alex Ferguson, aki hozzátette, nem dőlt még el a bajnokság.

Kollégéja érthetően már nem volt annyira lelkes, igaz, nem is volt túl derülátó. Rafa Benitez szerint a kiállítás döntötte el a rangadót, a spanyol tréner ennek ellenére nem haragszik Javier Mascheranóra.

- Javier évek óta a csúcson van, kiváló játékos, akire egy ilyen buta hiba miatt nem fogok megharagudni. Megbeszéltük a történteket, tisztában van vele, hogy hibázott, és ezzel a történetnek vége - mondta Benitez.

A találkozót követően - mivel a másik húsvéti csúcsrangadón a Chelsea 2-1-re megverte az Arsenalt - a Manchester United előnye ötpontosra nőtt az immáron második helyen álló londoni kékekkel szemben. Az Arsenal visszacsúszott a tabella harmadik helyére.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását