2024. április 27. - Zita

Vizsgálják a feljelentést

Feljelentéskiegészítést rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ellen tett büntetőfeljelentés ügyében, amelyet a Civil Jogász Bizottság nyújtott be a múlt héten. Az indoklás szerint a megalapozott döntéshez szükséges a
2008. március 21. péntek 11:51 - Hírextra

Völgyesi Miklós, a bizottság elnöke egyértelműen pozitív fejleményként értékelte a feljelentéskiegészítés elrendelését. Falvai Zsoltnak, a Budapesti Nyomozó Ügyészség vezetőjének kérésére szerdán több dokumentumot is eljuttattak a vádhatósághoz, így például az általuk készített korábbi jelentést, valamint a demokráciavonal által rögzített bejelentéseket is.

Mindkettőben nevesítve vannak az áldozatok. Emellett csatolták azt a 2006-os rendőrségi belső utasítást, amely Gergényi Péter, korábbi budapesti főkapitány nyilatkozataival szemben minden esetben kötelezővé teszi a rendőröknek az azonosító jelvény és szám viselését.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását