2024. április 18. - Andrea, Ilma

Újabb sztárról került elő szexvideó

Ismét egy sztár-szexvideóról szóló pletyka kering az interneten. A főszereplő ezúttal Lindsay Lohan és volt barátja, Calum Best. A színésznő exe tagadja, hogy a videó létezne. Pedig a felvételeken látható nő igencsak hasonlít Lindsayre.
2008. március 21. péntek 14:02 - Hírextra
A héten másodszor indult el a pletyka egy állítólagos szexvideóról. Ezúttal Lindsay Lohan amerikai színésznő és volt párja, Calum Best a főszereplők. Az interneten keringő pornóvideón szereplő párocska nagyon hasonlít Lindsayre és Calumra, de a férfi tagadja, hogy valaha is készítettek volna felvételt magukról együttlétük közben. Így a közönség csak találgatja, valóban Lindsay van-e a videón.

A héten már egy másik sztárról is felröppent hasonló pletyka, az pedig nem más, mint Kristin Davis, a népszerű sorozat, a Szex és New York Charlotte-ja. A negyvenhárom éves színésznőről meztelen képek kerültek fel az internetre. A színésznő szintén tagadja, hogy ő lenne a fotókon, ám bizonyos források azt állítják, nincs kétség afelől, hogy ő az. Állítólag egyik volt barátja felelős a képek nyilvánosságra kerüléséért.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását