2024. május 4. - Mónika, Flórián

Kaszás Géza boldogsága

Évekig próbálkozott Kaszás Géza és kedvese, Zsuzska azzal, hogy beköszönjön hozzájuk a gólya. Ám a sors és a természet nem volt kegyes hozzájuk. Végül a házaspár orvosi segítséget kért, hogy ők is megélhessék a csodát: a saját gyermeket.
2008. március 20. csütörtök 09:55 - Hírextra
Amikor kiderült, hogy bizonyos orvosi problémák miatt természetes úton nem sikerül Zsuzskának teherbe esnie, nem adtuk fel, és a lombikprogrammal próbálkoztunk. Ebben az a legnehezebb, ha elsőre nem sikerül, mint ahogy az velünk is megtörtént, nem szabad elveszíteni a hitet - árulta el a színész.

Zsuzska és Géza próbálkozásai végül sikerrel jártak, szerelmük gyümölcsét augusztusra várják.

A beültetés után két hetet kell várni ahhoz, hogy megcsinálhassuk a tesztet. Ez a mi esetünkben szombatra esett, de Zsuzska már nem bírta tovább, és csütörtökön megcsinálta. Arra emlékszem, hogy kiabált ki a fürdőszobából, hogy letelt-e már az idő. Végül csak megjelent a két csík! És aztán utána minden alkalommal, Zsuzska ugyanis pár napig naponta újra és újra biztosra akart menni. Amikor megláttuk az első ultrahangon a picit, leírhatatlan érzés volt. Most persze már nagyobb a baba, a legutóbb integetett is nekünk - mesélte boldogan Kaszás Géza.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását