2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Súlyos betegség után tér vissza az énekesnő

Ágnes van, Vanilla nincs. A karizmatikus énekesnő, Ágnes jó néhány éve elhagyta korábbi művésznevének másik tagját – és zenéje is komoly változáson ment keresztül.
2008. március 20. csütörtök 09:52 - Hírextra
1998-ban, szólókarrierje elején még könnyed popszámokkal ostromolta a slágerlistákat, később azonban karrierje gyökeres fordulatot vett. Az egykori popsztár 2005-ben megjelent, József Attila megzenésített verseiből álló lemezét a szakma és a közönség is kitörő lelkesedéssel fogadta. A szőke énekesnő ezután mégis hirtelen eltűnt a színpadról, a szervezetét ugyanis egy rejtélyes kór támadta meg.

- Három és fél évig húzódó, rengeteg tünetbetegségből álló rosszullétek halmaza volt, és nem jöttek rá az orvosok, hogy mi bajom van. Egészen tavalyig, amikor is kiderült, hogy 2004-ben jártam Tunéziában, és ott bekerült a vérembe három olyan kórokozó, ami nagyon veszélyes, és rombolja szépen belülről a szervezetet, sajnos.

Jellemző Ágnes optimizmusára, hogy egyáltalán nem átkozza azt a tunéziai utazást, sőt bármikor visszamenne, persze már jóval óvatosabban. Szerencsére mára gyógyultnak nyilvánították, de mind a mai napig nagyon vigyáznia kell magára.

- Én nagyon örültem neki, hogy végre kiderült, hogy van rá gyógyszer, gyógymód. Persze elég nagy kitartás kellett a gyógyuláshoz. Például a gyógyszerek mellékhatásával nagyon sokat küzdöttem. Tavaly egész nyáron nagyon súlyos fényérzékenységnek voltam kitéve, ami azt jelenti, hogy egész nyáron hosszú ujjú, semmi nyaralás.

Ágnes régóta tervezte a visszatérést, betegsége miatt azonban csak idén jelenik meg új nagylemeze. Már készül új klipje is, a dalt a „Szerelem első vérig” című filmből ismerheti a közönség.

- Bery Aryval, a szövegíróval eldöntöttük, hogy a címe „Titkaid” lesz, és nem az, hogy „Ne higgy nekem!” Ez az én javaslatom volt, mert nem szeretem a negatív szóval kezdődő címeket.

A húsz évvel ezelőtt bemutatott „Szerelem első vérig” igazi kultuszfilm lett, dalait egy generáció dúdolta. Köztük Ágnes is, aki a helyszínt is úgy választotta ki, hogy emlékeztessen az akkori időkre.

- Nem szabad elkeseredni. Én tényleg nagyon súlyos betegségen vagyok túl, de komolyan mondom, hogy hálával tárom magam minden nap az Isten elé, hogy megtanított engem ez a betegség szeretni az életet. És azt hiszem, hogy ebben a dalban, meg ebben a klipben ez még egy olyan lökést ad nekem, hogy még nagyobb erővel adjam elő.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását