2024. április 26. - Ervin

A Lazio lett Róma császára

A Roma nem tudta kihasználni az éllovas Inter botlását a Serie-A 29. fordulójában. A farkasok 3-2-re kikaptak a városi rivális Laziótól. Tottiék remekül kezdték a rangadót, az ezúttal vendégként pályára lépő farkasok többet támadtak az első félidőben, enn
2008. március 20. csütörtök 10:32 - Hírextra
A 30. percben aztán Behrami fel akart szabadítani, de telibe találta Taddeit, akiről a labda Ballotta mellett épp a kapu hosszú sarkába suhant. A szünet előtt egalizált a Lazio: a bolgár Pandev volt eredményes.

A fordulást követően még jobb lett a mérkőzés, a csapatok felváltva támadtak, mindkét együttes vezetett néhány formás támadást. Az 59. percben kissé érthetetlenül és váratlanul büntetőt kapott a Lazio, melyet Rocchi értékesített: 2-1! Nem sokáig örülhettek azonban a kékek, három perccel később Perrotta egy lecsorgó labdát továbbított a hazaiak kapujába. A 92. percben aztán Behrami jóvá tette az első gólnál vétett hibáját, és megszerezte a Lazio számára a győztes találatot.

A Roma óriási lehetőséget szalasztott el a felzárkózásra, hiszen az Inter 1-1-es döntetlent játszott Genoában, így Tottiék egy esetleges győzelemmel négy pontra megközelíthették volna a címvédő, éllovas kék-feketéket. Ehelyett az Inter soványka döntetlenjével is hét pontra növelte előnyét a farkasokkal szemben.

Serie-A, 29. forduló, eredmény:

Lazio-Roma 3-2 (Pandev 44., Rocchi 58. - 11-esből, Behrami 92. ill. Taddei 30. Perrotta 62.)
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását