2024. május 2. - Zsigmond

Angelina Jolie és Brad Pitt megváltják a világot

Bár négy kisgyermekük van, és útban az ötödik, Brad Pitt és Angelina Jolie semmi jelét nem mutatja annak, hogy felfüggesszék világmegváltó terveiket. A páros híres a jótékonykodásáról, azonban már nem egyedül végzik mindezt, hiszen gyermekeik, a hatéves M
2008. március 19. szerda 14:02 - Hírextra
Március 16-án a Pitt-Jolie család amellett, hogy a boldog családi életet élvezték New Orleans-ban, segítőkészségükről is tanúbizonyságot tettek. Brad Pitt egy kis szünetet iktatott be új filmje, a Tree of Life (Életfa) forgatásába, hogy csatlakozhasson Bill Clinton volt amerikai elnök - és egyben Brad új cimborája - csapatához, akikkel humanitárius tevékenységet végez.

Brad új, Make It Right elnevezésű projektjének keretében százötven új ház épül azok számára, akik a Katrina hurrikán pusztítása miatt váltak otthontalanná. Brad Pitt Bill Clinton programjához is csatlakozott, amely egy háromnapos rendezvény keretében előadások és workshopok segítségével képez egyetemista diákokat arra, hogy Angelináékhoz hasonló világmegváltó ötleteik támadjanak, amelyeket felhasználva súlyos problémákat lehet orvosolni.

Brad és Angelina legidősebb gyermeke, a hatéves Maddox is szívesen segít szüleinek a jótét cselekedetekben. A kisfiú csomagokat állít össze, melyeket a tengerentúlra szállítanak majd amerikai csapatoknak. „Így a többi gyerek is kedvet kaphat a jótékonykodáshoz - mondta Angelina Jolie egyik ismerőse - A kislányuk, Zahara is imád részt venni a „játékban”: felcímkézi és kicsinosítja a csomagokat.” Jolie barátja szerint Maddox maga jött elő az ötlettel, hogy küldjenek csomagokat az amerikai csapatoknak: „Lassan felnő ahhoz, hogy nagyot merjen álmodni, és felismerje, hogy sokszor a legkisebb dologgal is nagy jótettet vihetünk véghez.”
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását