2024. április 29. - Péter

Támadják a dalai lámát

Ven Csia-pao (Wen Jiabao) kínai kormányfő szerint a dalai láma és köre szervezte meg és irányította a tibeti lázongásokat. A kínai kormányfő szavai szerint ez azt mutatja, hogy "hazugság a dalai klikk állítása, amely szerint ők nem függetlenségre, pusztán
2008. március 18. kedd 09:54 - Hírextra

Ven Csia-pao (Wen Jiabao) kínai kormányfő szerint a dalai láma és köre szervezte meg és irányította a színfalak mögül a tibeti lázongásokat. A kínai kormányfő szavai szerint ez azt mutatja, hogy "nem egyéb, mint hazugság a dalai klikk folyamatosan hangoztatott állítása, amely szerint ők nem függetlenségre, pusztán békés párbeszédre törekednek".

Ugyancsak hazugságnak nevezte a tibeti vezetőnek a "kulturális népirtásra" vonatkozó vádjait. "Nemcsak arra vannak meg az eszközeink, hogy megvédjük a rendet és stabilitást Tibetben, de folytatnunk kell a társadalmi és gazdasági fejlődést. Ez az álláspontunk nem változik" - mondta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását